Ajutor

1. Pot renunta la Bursa Pariuri daca nu sunt multumit

Tu decizi oricand daca vrei sa renunti la serviciile noastre. Poti face asta singur oricand doresti. Este de preferat sa ne instiintezi cand vrei sa renunti. Daca plata a fost facuta catre Bursa Pariuri noi nu va vom returna banii.

2.Exista si alte metode de plata  

Acceptam plata direct in contul nostru, folosim moneybookers.com pentru siguranta tuturor, dar Bursa Pariuri poate accepta si alte metode de plata, pentru aceasta trebuie sa ne contactati si sa precizati modalitatea de plata dorita de dumneavoastra.
Cat de mare trebuie sa fie banca mea?(suma avuta la dispozitie in contul betfair pentru tranzactionare)
Suma avuta la dispozitie poate fi cat de mare sau cat de mica doriti (la creearea unui cont pe Betfair.com suma minima depusa este de 15 euro). Taxa de membru este atat de mica incat si daca tranzactionati cu 2 euro va veti recupera banii.

3.Cat de multi bani pot castiga cu aceste metode

Puteti castiga atatia bani cat sunt in pietele bursiere. Tranzactiile alaturi de noi pot deveni principala dumneavoastra activitate si principala sursa de venit. Exista printre noi oameni care castiga mii sau chiar zeci de mii de euro pe luna.

4.Este o escrocherie

Este ciudat ca oamenii sa intrebe asta, dar aici nu ai cum sa fii inselat. Platesti pentru serviciile noastre atata timp cat doresti si cat esti multumit. Esti liber sa renunti in orice moment la serviciile Bursa Pariuri.

5.Trebuie sa am cunostinte despre fotbal

Este foarte bine daca ai cunostinte despre fotbal, dar nu este esential. Tot ce trebuie sa faci este sa respecti strategiile Bursa Pariuri si sa urmezi predictiile oferite de echipa noastra.

6.Am nevoie de vreun soft instalat

Nu, tu poti face toate tranzactiile de pe interfata Betfair.com

7.Cat timp pot beneficia de pretul promotional

Abonamentul care il platesti cand te-ai inregistrat o sa ramana acelasi, luna de luna.Bursa Pariuri nu iti va majora abonamentul niciodata.
Nu vei mai beneficia de pretul promotional atunci cand nu platesti abonamentul constant in fiecare luna Ex: luna Martie ai platit, luna Aprilie nu platesti, apoi revii in luna Mai dorind sa platesti acelasi abonament care era in luna Martie.Vei plati abonamentul care Bursa Pariuri il afiseaza pe site in luna Mai.