Doneaza!

 
Bursa Pariuri are ca obiectiv principal stimularea, sprijinirea si dezvoltarea performantei copiilor in sportul romanesc.

 

Bursa Pariuri doreste sa infiinteze proiecte prin care sa sprijine copiii sa aleaga sportul .Tinerii sa-si dezvolte o cultura orientata strict spre performanta, sa lupte pentru ambitiile si drepturile lor , sa se implice in cat mai multe activitati avand in centru sportul ca fundament al evolutiei societatii romanesti.

 

Bursa Pariuri priveste cu nadejde pe termen lung sperand sa fie din nou viitorul unor adevarati campioni , considerand ca prin dorinta de atingere a performantelor fiecare sportiv sa se poate autodepasi.

 

Bursa Pariuri , impreuna cu cei ce doresc sa i se alature in viitoarele proiecte, va reusi sa readuca in prim plan valorile, reusitele si va transforma tineri sportivi in oameni remarcabili ai societatii romanesti.
Bursa Pariuri lucreaza respectand urmatoarele valori:
– Implicare
– Viziune
– Perfectiune

 

Putem face ceva sa-i ajutam pe copiii care vor sa faca sport de performanta ?

Care ti-ar placea sa fie copilul tau?

 

 

 

Fondurile stranse vor fi donate la acele scoli sau grupari sportive care vor sa faca performanta si nu o pot face din cauza banilor. Dorim sa ajutam sportul, iar copiii sa tinda spre performanta. In concluzie ajutam copiii care vor sa faca sport de performanta si nu isi permit aceasta necesitate, luptam impotriva sedentarismului si obezitatii.

 

 

Va asteptam sa va alaturati campaniei DONEAZA cu Bursa Pariuri, sponsorizand proiectul care il avem in curs de derulare.
Va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@bursapariuri.ro, impreuna vom ajuta copiii si sportul romanesc sa ajunga acolo unde ii este locul.
 

Va multumim,
Echipa Bursa Pariuri