De ce Bursa Pariuri?

Cautati un serviciu care sa nu ofere pariuri clasice sau ponturi “sigure”, ci tranzactii profitabile?
Vrei sa inveti sa pariezi in cea mai mare bursa sportiva din lume -Betfair- si sa profiti de avantajele oferite de aceasta?
Doresti sa obtii un venit lunar decent de pe urma pariurilor sportive?

Bursa Pariuri este exact ceea ce cauti!

Fara nici o indoiala noi traim din acest sport numit fotbal. Zilele cand trebuia sa tii cu dintii de un job au trecut. Multi oameni castiga acum un decent al doilea venit folosind doar laptopul si o conexiune la internet.
Una din aceste metode este tranzactionarea meciurilor de fotbal in piete bursiere –betfair-.Aceasta este una din cele mai bune oportunitati de tranzactionare deoarece nu este nevoie de o investitie mare pentru a realiza un profit decent in fiecare luna, spre deosebire de Bursa Forex sau Bursa de Actiuni unde trebuie sa ai un capital considerabil.
Bursa Pariuri este aici pentru cei ce doresc sa invete sa tranzactioneze profitabil meciurile de fotbal, pentru cei ce doresc sa isi dezvolte abilitatile de tranzactionare precum si diverse strategii profitabile.
Indiferent daca tranzactionati ca hobby, pentru un venit suplimentar sau pentru a dobandi principala dumneavoastra sursa de venit, noi va vom oferi informatiile, strategiile, analizele si predictiile necesare elaborate de echipa noastra profesionista. Toate acestea pentru un pret foarte mic.

Totusi ce este Bursa Pariuri ?

Ca membru vei avea acces la strategiile noastre de tranzactionare/pariere, precum si selectia meciurilor pe care Bursa Pariuri le califica pentru pariere/tranzactionare. Practic noi te vom invata cum sa pariezi/tranzactionezi si apoi iti vom spune in fiecare zi ce sa pariezi.
Este foarte important de stiut ca Bursa Pariuri nu este doar un site de ponturi si predictii, Bursa Pariuri este MULT MAI MULT DECAT ATAT. Este simplu, nici un alt serviciu de pariuri nu te va sprijini mai mult decat Bursa Pariuri sa descoperi noi strategii de pariere si chiar sa-ti dezvolti propriile strategii.

Este serviciul oferit de Bursa Pariuri profitabil?

Bursa Pariuri nu poate sa-ti insulte inteligenta si sa-ti spuna ca altii din acest domeniu ca te vei imbogati peste noapte, nici nu-ti vom spune ca in cateva saptamani vei dori sa renunti la jobul tau si o sa pariezi Full Time. Echipa Bursa Pariuri este deplin increzatoare ca nu va face afirmatii stupide pentru a inregistra abonati, spunem ca, calitatea serviciilor noastre va genera castiguri financiare pe termen lung. Nu ne vom hazarda in afirmatii si promisiuni marete ci vom lasa serviciile oferite de noi sa vorbeasca in numele nostru. Insa suntem ferm convinsi ca strategiile si predictiile noastre iti vor aduce suficienti bani ca sa acoperi usor costul inregistrarii.

Care este secretul de pariere/tranzactionare?

Din nou Bursa Pariuri nu poate sa-ti insulte inteligenta si sa-ti spuna ca noi am descoperit o metoda perfecta care va genera castiguri dupa castiguri, sau ca detinem vreo strategie secreta, pentru ca nu exista asa ceva. Secretul Bursa Pariuri poate fi enuntat in cateva cuvinte: munca, studiu, disciplina si seriozitate. Predictiile oferite de noi nu sunt generate de emotii de moment sau de pareri banale cum ca “echipa x” e mai bine cotata decat “echipa y”, NU predictiile noastre sunt generate de studiu si analizarea tuturor factorilor care pot influenta un rezultat. Iar tu nu vei avea altceva de facut decat sa urmaresti si sa respecti cu disciplina instructiunile noastre.

 

Oferta Lunii! GRABESTE-TE doar 22 locuri ramase

 

Ce se intampla cand ma inregistrez?

Imediat dupa ce te-ai inregistrat vei putea sa te loghezi pe site si sa beneficiezi de strategii de pariere( mereu vom actualiza si vom adauga noi strategii, unele vor fi inlocuite, altele vor fi pastrate, nici o strategie nu poate sa functioneze infinit si in orice conditii), de selectia meciurilor ce trebuiesc tranzactionate si de un newsletter care va cuprinde o gama variata de informatii despre fotbal si pariuri.
Trebuie sa stii ca odata ce te-ai inregistrat la Bursa Pariuri pretul va ramane acelasi pe toata durata abonarii dumneavoastra. Pretul abonamentului lunar poate creste, de fapt in mod sigur va creste, insa pretul pe care tu il vei plati va ramane aceelasi cu pretul pe care l–ai platit la inregistrare.

Este un lucru dificil sa fiu membru?

Avand in vedere ca majoritatea meciurilor sunt in weeknd sau la sfarsitul zilei nu veti ajunge in postura de a va neglija jobul sau activitatile cotidiene.

Pentru cine este ideal Bursa pariuri?

-pentru cei care sunt incepatori pe piata bursiera sportiva
-pentru cei care nu au profituri constante la final de luna din tranzactii sportive/pariuri sportive
-pentru cei ce doresc sa invete mai multe despre pariuri/tranzactii sportive
-vrei sa-ti construiesti un portofoliu de strategii valoros cu ajutorul caruia sa iti asiguri un al doilea venit, sau chiar sa-ti asiguri intreaga existenta.

Cui nu se adreseaza Bursa Pariuri?

-celor care sunt traderi profesionisti si deja au un portofoliu de strategii
-celor care spera sa se imbogateasca peste noapte
-celor care privesc aceasta activitate cu scepticism si o considera un fel de joc de noroc.
-celor care nu sunt cumpatati si nu au un bun autocontrol!